fbpx
GRIPP Logotyp
GRIPP Logotyp
a
M

Skräddarsydda Inredningslösningar

Vi levererar kompletta inredningslösningar från design till montage, med målet att överträffa dina förväntningar varje gång.

Om Gripp Inredning

Varje projekt är unikt och spännande, inget är det andra likt och det är det vi är bra på.

Vi har bred erfarenhet och är ert bollplank hela vägen från första idén till det färdiga resultatet. Vi kan hålla i hela projekt och hjälpa er med design, konstruktion, produktion, projektledning, logistik, montage mm. Våra kunder är allt från Input, Senab, NK, Göteborgs Tingsrätt till Tele 2 HK genom In3prenör mm, och projekten innefattar både skolor, butiker, kontor samt övriga offentliga rum.

GRIPP - Slalom
Gripp inredning haga slott liten bild om oss

Vårt Arbetssätt och Kvalitet

Vi är mån om våra kunder och övervakar er order från början till slut. Vi har samarbete med högkvalitativa finsnickerier samt andra underleverantörer och vi kan leverera även stora volymer. Detta gör att vi kan sy samman vitt skilda projekt, saknar vi någon del i tillverkningen hos oss finns det med säkerhet i någon av de närmaste grannfabrikerna.

Vår målsättning är att vi skall överträffa era förväntningar varje gång!

GRIPP DESIGN

KONTAKTA OSS.

Varje projekt är unikt och spännande, inget är det andra likt och det är det vi är bra på. Vi har bred erfarenhet och är ert bollplank hela vägen från första idén till det färdiga resultatet.

Vi kan hålla i hela projekt och hjälpa er med bland annat design, konstruktion, produktion, projektledning, logistik, montage. Vi är mån om våra kunder och övervakar er order från början till slut.

Vår målsättning är att vi skall överträffa era förväntningar varje gång!