fbpx

PRODUKTION

Vi har fabrik och lager i Tibro, Treefurn Inredning 6500 kvadratmeter lagring och produktionsutrymmen där vi idag omsätter ca 35 milj. med 23 anställda.

Vi arbetar i traditionella snickerimaterial, men har även en avdelning som arbetar med Corian och liknande kompositmaterial.
När produkterna innehåller mer material som glas och metall, samordnar vi konstruktion och produktion med våra partners och levererar färdiga produkter och enheter.

Vi tar ansvaret för montering i vår fabrik för att garantera kvaliteten i slutprodukten.

KONSTRUKTION

Vi har i fabriken fyra konstruktörer som ansvarar för att koncept-, inrednings- och arkitektritningar översätts till fungerande produktionshandlingar.

De fungerar som en trygghet för kunden i att säkerställa att kvalité och utförande är enligt överenskommelse. De konstruerar i 3D Solid-works vilket gör det lättare för alla att förstå hur den slutliga produkten kommer att se ut innan vi går in i produktion .

PROJEKTLEDNING

Vi står för samordningen mellan vår montörer, produktionen och andra entreprenörer att hålla tidsplaner och kvalité i leveransen.

Kommunicerar vad som är viktigt för slutanvändaren och ev. ändringar som sker under projektet.

Vi säkerställer också att produktionen levererar i den kvalitet som vi kommit överens om.

BYGGNATION & MONTAGE

Över tid har vi arbetat med byggnation och installation av inredning tillsammans med våra montörer och byggprojektledare.

Tillsammans med dem kan vi erbjuda hjälp med allt som krävs för att slutföra ett inredningsmontage.

Vi har samarbetar med montörer i stora delar av landet , vilket innebär att vi kan erbjuda en kostnadseffektiv installation.

KONCEPTUTVECKLING

Tillsammans med etablerade inredare och arkitekter, kan vi hjälpa till att utveckla ert framtida interiörkoncept .

Med avstamp i ert varumärke , etablering, försäljning och position på marknaden kan vi vara en del av utvecklingen av ert nya koncept .

Design i kombination med en förståelse av material och produktion är en garanti för både kvalitet och kostnadseffektivitet .

LOGISTIK & LAGER

För att skapa förutsättningar för snabb leverans och förmåga att producera stora volymer krävs det en väl fungerande logistik .

I Tibro lagerhålls, monteras och paketeras din inredning för leverans i tid för installation och etablering.

Kontakta oss

 

Adress: Fågelviksleden 14,  543 50 Tibro

tEL: +46 76 867 60 00