fbpx

CALMSTUDIO – För kontors- och arbetsmiljöer med bättre fokus.

 

HITTA FOKUS. STÄNG UTE SORLET.

I många kontors- och arbetsmiljöer kan det vara svårt att hitta en plats att få vara ensam med sina tankar eller föra ett samtal i avskildhet. För att råda bot på detta har vi skapat CalmStudio – ett nytt svenskt koncept som på några få kvadratmeter kan skärma av utomstående brus och erbjuda en ostörd arbetsmiljö.

 

 

 

 

 

 

 

EN ALLT IGENOM HÅLLBAR LÖSNING.

CalmStudio är designad med fullt fokus på hållbarhet och god arbetsmiljö. Alla material är noga utvalda för att ge bästa kvalitet och akustikegenskaper under lång tid. Trämaterialet är FSC-certifierat, även ljudabsorbenter och tyget Green Guard har miljöcertifiering. Faktum är att hela CalmStudio är återanvändbar och återvinningsbar.

 

 

FÄRGER OCH TILLVAL GENOM HÅLLBAR LÖSNING.

Som standard är CalmStudio vitlackerad men den går även att beställa i valfri färg. Tyger och filtmaterial, t ex ECOfelt och PETfelt, väljs från Slaloms katalog med standardtyger som innehåller ett stort antal färger. Accessoarer som belysning, bord, sittkuddar, uttag för el och data, samt gardiner i ljudabsorberande perforerat filttyg läggs till efter behov och smak.

 

 

UTVECKLAd MED KVALITET OCH KUNSKAP.

CalmStudio är utvecklad och tillverkad av Gripp Inredning i Tibro, i samarbete med Piùdesign och Slalom akustik. Den finns i ett antal olika standardmodeller, men går självklart att beställa måttanpassad för speciella projekt och miljöer.

CalmStudio – För kontors- och arbetsmiljöer med bättre fokus.

 

Kontakta oss OM DU VILL VETA MER OM CALM STUDIOS

 

Adress: Fågelviksleden 14,  543 50 Tibro

tEL: +46 76 867 60 00